Adverteren werkt!

bruisende zaken

Kom een massage ervaren met aromatherapie

Kom een massage ervaren met aromatherapie

01-05-2021

Je hebt er vast weleens iets over gehoord of er zelfs aan geroken, die heerlijk geurende oliën die je in van die kleine flesjes kunt kopen. Essentiele oliën zijn aromatische of vluchtige oliën die uit de blaadjes, bloesem, schors of zelfs de wortel van verschillende planten, struiken, bomen en bloemen worden gewonnen.

De olie die vrijkomt ruikt niet alleen heel erg lekker, maar heeft in de meeste gevallen ook een helende werking op ons lichaam en/of onze geest en is daarom uitstekend te gebruiken tijdens een heerlijke massage.

Tijdens het masseren is het sfeerverhogend om de oliën te gebruiken doordat ze de praktijk vullen met heerlijke geuren. Daardoor zal de klant makkelijker ontspannen.

Elke essentiële olie heeft een eigen werking, zowel op de huid aangebracht als psychisch. Zo werkt sinaasappel op de huid bijvoorbeeld rimpelvervagend en celverjongend, terwijl deze psychisch zorgt voor vrolijkheid en ontspanning.

Ik zelf ben groot fan van de lavendelolie, deze ruikt heerlijk, maakt me ontspannen en relaxed en kan werken tegen hoofdpijnklachten. Ik heb deze olie onderweg altijd in mijn tas zitten in de vorm van een kleine roller. Zeer handig!

Jacky’smassagepraktijk voor je aromatherapie massage, ontspanningmassage, hotstonemassage of combi van sport/ontspanningsmassage

Nieuwsgierig naar de verschillende oliën en de werking ervan? Kom het ook ervaren! 06-48346650

Vianenstraat 7, Zevenbergen 06-48346650 | Jacky’smassagepraktijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).