Adverteren werkt!

bruisende zaken

Verwen jezelf  bij Indulge!

Verwen jezelf bij Indulge!

01-05-2021

In 2005 opende Lianne Verberk, ondernemer in hart en nieren, kapsalon Indulge Cuts & Colours in Etten-Leur. Een paar jaar later sloot compagnon Trista Driessen zich bij haar aan. Samen met hun gedreven team van haarstylisten zetten zij zich voor honderd procent in om de haarwensen van hun klanten waar te maken.

‘Het draait om de beleving’

“We voegen alleen kwaliteit toe aan het haar”, aldus Lianne. “In de vorm van de nieuwste technieken, de beste producten en allerlei speciale ‘treatments’.”

Tijd en aandacht

In de drie maanden dat ze dicht zijn geweest tijdens de lockdown, kwam het team drie keer per week bij elkaar, onder andere om trainingen te volgen. “Om de binding te houden met onze klanten hebben we hen in deze periode steeds telefonisch op de hoogte gehouden.” Het is tekenend voor de persoonlijke stijl van Indulge. “Het begint allemaal met goed luisteren naar de klant. Waar je ook voor komt, we hebben alle tijd en aandacht voor jou.”

Een moment van ontspanning

Het draait bij Indulge om de beleving. “De naam zegt het eigenlijk al: bij ons word je desgewenst helemaal in de watten gelegd. Bij onze Fuente Moments behandelingen krijg je, al zittend aan een relax wasbak, een intensieve ‘treatment’ voor je haar én een heerlijke hoofdhuidmassage. Ook een shiatsu-massage is mogelijk, evenals een keratinebehandeling, een echte boost voor je haar.”

Diversiteit aan behandelingen

‘Gewoon’ je haar laten knippen kan natuurlijk ook. “Daarnaast doen we veel kleuringen, waaronder balayage en babylights. Verder zetten we hair-extensions. Bij alles gebruiken we kwaliteitsproducten van merken als Eleven, Fuente en Olaplex die het haar zo min mogelijk beschadigen.” Lianne heeft nog evenveel plezier in haar werk als in het begin. “Het moment dat je een kapsalon binnenstapt en de sfeer proeft… daar kon ik als kind al van genieten en nu nog steeds. Dat gevoel wil ik ook onze klanten meegeven.”

Indulge Cuts & Colours | Markt 11, Etten-Leur | 076-5033422 | info@indulge.nl | www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).