Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé specialist in gebruikt witgoed

Dé specialist in gebruikt witgoed

01-05-2021

Op zoek naar gebruikt witgoed? Bij Witgoed Rucphen moet je zijn! “Alles wat wij verkopen is uitgebreid gecontroleerd, gereinigd en – indien nodig – gerepareerd”, aldus eigenaar Pieter-Jan Aarssen. “Wij laten het witgoed er weer als nieuw uitzien.”

Pieter-Jan is met recht trots op wat zij in de afgelopen zes jaar hebben neergezet. “We zijn ooit begonnen als reparatiebedrijf bij particulieren aan huis, tot we dit ‘gat in de markt’ ontdekten. Er bestaan weliswaar talloze partijen die gebruikt witgoed verkopen, maar kwaliteit is daarbij vaak ver te zoeken. Wij staan juist voor kwaliteit en repareren al het witgoed dat wij via winkels uit de omgeving ontvangen precies zoals het hoort. Want wat wij verkopen moet gewoon goed zijn. Bovendien beschikken wij over een eigen reinigingsafdeling waar alles uitgebreid wordt gereinigd voor de verkoop. We krijgen dan ook vaak de reactie van onze klanten dat ons witgoed er als nieuw uitziet.”

Onderdelen

Bij Witgoed Rucphen ben je overigens niet alleen aan het juiste adres voor gebruikt witgoed. “Wij demonteren ook apparaten die wij binnenkrijgen en die niet meer te repareren zijn. De onderdelen die nog goed zijn, verkopen wij vervolgens in onze winkel. Dus ook voor onderdelen kun je bij ons terecht.”

Voor elke portemonnee

Kopen bij Witgoed Rucphen heeft een aantal voordelen. “Los van dat je er bij ons van uit kunt gaan dat we kwaliteit leveren, ben je milieubewust bezig door witgoed een tweede leven te geven. Dat je daarmee dan ook nog eens geld bespaart, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.” Pieter-Jan vindt het overigens belangrijk dat iedereen iets naar wens vindt in zijn winkel. “Daarom proberen we het aanbod ook zo breed mogelijk te houden met gebruikt witgoed voor elke portemonnee. Op zoek naar witgoed, kom dan zeker eens langs om te zien wat wij je allemaal kunnen bieden.”

Sprundelseweg 35E, Rucphen 0165-370252 Eigenaar: Pieter-Jan Aarssen www.electroshoprucphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).