column

Alles onder één dak  voor een gezonde en stralende huid

Alles onder één dak voor een gezonde en stralende huid

01-05-2021

Door onze jarenlange ervaring hebben we de beste producten en specialisten weten te bundelen. In onze vorige column hebben jullie al kennis kunnen maken met onze cosmetisch arts en permanente make-up specialiste.

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019 & 2020!

Schoonheidsspecialiste & voedingscoach Diny Ros

‘’Mijn passie voor het vak is ruim 25 jaar geleden gestart. Na de opleiding afgerond te hebben ben ik direct mijn eigen salon gestart. Niet wetende dat enkele jaren later onze dochter in mijn voetsporen zou treden. Samen hebben we ons aanbod verder uitgebreid. Bij mij ben je welkom voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling van bijvoorbeeld Maria Galland, Image Skincare of Dermalogica!’’

Huidtherapeut, schoonheidsspecialiste & voedingscoach Charlotte Ros

“Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik per toeval in de opleiding Huidtherapie gerold. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en voedingscoach. Daarnaast werk ik ook al ruim vijf jaar als huidtherapeut en mocht ik mij de eerste huidtherapeut binnen de gemeente Rucphen noemen. Een perfecte combinatie, waardoor ik voor iedereen een mooie, gezonde en glowy skin kan realiseren! Maar ook hulp kan bieden bij huidproblemen zoals acne, rosacea, pigment, overbeharing, huidveroudering et cetera.”

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Neem voor meer informatie ook zeker eens een kijkje op onze website of neem gerust contact op met ons: www.instituutmarlotte.nl

Maak kennis met ons team 2.0!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie