bruisende zaken

‘Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen’

‘Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen’

01-06-2021

Al sinds 1960 een gevestigde naam in Rijsbergen: familiebedrijf Rombouts Elektro. Dé specialist in installatietechniek in de breedste zin van het woord, maar ook hét adres voor de aanschaf van consumentenelektronica, witgoed en alle bijbehorende zaken. “Wij bieden onze klanten daardoor een all-in service”, aldus eigenaar Theo Rombouts.

Loop gewoon eens binnen, we helpen je graag!

“We zijn dan weliswaar niet de grootste winkel in consumentenelektronica en witgoed, maar we kunnen zeker wel concurreren met de grote namen in de markt”, vertelt Theo trots. “Onze prijzen zijn namelijk vergelijkbaar en wij weten ons te onderscheiden door onze kennis en service. We nemen voor al onze klanten uitgebreid de tijd, voorzien ze van het best mogelijke advies en doen er uiteraard alles aan om ze tevreden weer naar huis te laten gaan.”

Installatietechniek

Bij Rombouts Elektro kunnen ze hun klanten bovendien iets extra’s bieden. “Doordat wij naast de winkel ook al sinds het begin actief zijn in de installatietechniek, kunnen wij onze klanten ook op dat vlak volledig ontzorgen. Wanneer ze bij ons in de winkel bijvoorbeeld iets aanschaffen waarvoor thuis de juiste aansluitingen niet aanwezig blijken te zijn, dan kunnen wij ze altijd een monteur aanbieden die er ter plekke alsnog voor zorgt dat alles op de juiste manier wordt geïnstalleerd en aangesloten. Een van de uitdagingen van ons werk is dan ook om te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Alles om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden.”

ElectronicPartner

Om die topservice nog meer te kunnen garanderen, is Rombouts Elektro aangesloten bij ElectronicPartner. “Dit zorgt ervoor dat wij ons als relatief kleine speler toch kunnen meten met de grotere partijen. Maar dan gecombineerd met een stukje extra persoonlijk contact, kwaliteit, verstand van zaken en aandacht. Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Loop gewoon eens binnen, we helpen je graag!”

Rombouts Elektro Eigenaar: Theo Rombouts Prins Bernhardstraat 2, Rijsbergen 076-5961591 www.romboutselektro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie