column

Een persoonlijke huwelijksceremonie met een vleugje humor?

Een persoonlijke huwelijksceremonie met een vleugje humor?

01-06-2021

Willen jullie een ceremonie die net dat beetje extra heeft? Een ceremonie die niet aanvoelt als dertien in een dozijn? Een persoonlijke speech met een vleugje humor? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Ieder mens is voor mij speciaal, zo ook ieder huwelijk. Geaardheid, etnische achtergrond, geloof... het maakt mij niet uit. Dus willen jullie net iets meer tijdens de ceremonie, schroom dan niet om contact te zoeken met mij. Ik neem ruim voor de bijzondere datum contact op en kom het liefste bij jullie thuis voor een uitgebreide kennismaking en meerdere gesprekken. Samen bespreken we hoe de ceremonie eruit komt te zien.

Onderscheidend en origineel

Passende humor vind ik heel belangrijk om in de ceremonies te gebruiken. Zeg nou zelf, met een bedrijfsnaam als Kale Babs kun je ook niet anders verwachten? Verder beschik ik over diverse geluidsinstallaties die ik zelf bedien tijdens de ceremonie, en over een eigen trouwauto. Vraag bij interesse naar de mogelijkheden. Voor een kleine meerprijs kan zangeres Femke de ceremonie nog intiemer en persoonlijker maken.

Willen jullie dat de grote dag persoonlijker wordt? Met meer humor? Meer gevoel? Dat er geluisterd wordt naar jullie wensen? Kijk dan eens op www.kalebabs.nl info@kalebabs.nl / 06 5399 6002

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken