column

Begin de dag met een SPF!

Begin de dag met een SPF!

01-06-2021

Bescherm je huid niet alleen tegen het verbranden. Huidkanker is met 52% nog één van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland. Huidkanker is ook nog eens een van de meest agressieve vormen van kanker. Pigmentvlekken, rimpels en een slappe huid zijn naast veroudering ook het gevolg van de zon. Daarom kan ik als huidtherapeut er niet genoeg op hameren: smeer jezelf iedere dag in! Daarmee voorkom je niet alleen vroegtijdige tekenen van veroudering, maar wordt de kans op zonschade en daarmee huidkanker veel kleiner.

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019, 2020 & 2021!

Keuzes voor een juiste zonbescherming:

Kies een dag/zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 Kies voor een dag/zonnebrandcrème met veilige filters Kies voor antioxidanten in je crème (deze beschermen tegen vrije radicalen) Breng elke 2-2,5 uur opnieuw aan Smeer voldoende voor je gezicht een halve theelepel Het is geen excuus meer dat je geen fijne zonnebrandcrème kunt krijgen. Wij bieden meer dan acht verschillende soorten zonnebrand aan. Variërend van spray tot crème. Deze producten laten geen witte waas achter, prikken niet in je ogen en zijn volledig afgestemd op jouw huidtype. Er is echt voor iedereen iets te vinden. Zelfs ook bij een acne gevoelige huid.

Wil jij een persoonlijk huidadvies?

Neem contact op voor een gratis intake inclusief huidscan! www.instituutmarlotte.nl

ELKE DAG EEN SPF HOUDT DE HUID JONG!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen