bruisende zaken

De glimlach van een kind

De glimlach van een kind

01-09-2022

Wat voelt er beter dan je kind te zien genieten? Precies, niet veel. Sommige kinderen genieten en glimlachen de hele dag.

Voor veel kinderen is dit echter niet zo vanzelfsprekend. Zij ervaren de wereld op een hele andere manier. De informatieverwerking gaat vertraagd en wat gecompliceerder. Dit maakt dat deze kinderen niet altijd zo gemakkelijk genieten. Maar ook bij deze kinderen betekent een glimlach dat ze het fijn hebben.

VISIE:
• IDIK luistert, staat naast de cliënt (letterlijk en figuurlijk) en helpt de cliënt de eigen regie over het leven en/of gedachten te krijgen in het tempo van de cliënt.
• IDIK is een ambulante begeleiding en bezoekt de cliënt, desgewenst, in de eigen veilige omgeving en/of bijvoorbeeld school, sportclub en werk.

•IDIK helpt inzicht te krijgen in eigen psychosociale problematiek en hoe daarmee om te gaan in het dagelijkse leven. Ook ouders en/of verzorgers kunnen door IDIK geholpen worden met het beter begrijpen van hun kind(eren), waardoor er wederzijds begrip en meer rust in huis ontstaat.


• IDIK onderhoudt intensief contact met betrokken organisaties.
• IDIK voldoet aan de kwaliteitseisen van een professionele zorgverlener.

Je kunt IDIK rechtstreeks benaderen.

De intake is altijd vrijblijvend en kosteloos. Financiering is mogelijk via PGB.

Mijn missie is om kinderen, jongeren en ouders inzicht te geven in zichzelf en in de omgang met elkaar.

Daarnaast coach ik leerkrachten bij het effectief inzetten van hun kwaliteiten in het pedagogische en didactische proces van onderwijzen en bij het behouden of terugvinden van hun passie op de IDIK manier.

Haal het beste uit jezelf!

Cliënt aan het woord “Brigitte heeft mij enorm goed geholpen, bijvoorbeeld met mijn agressie problemen. En mijn autisme. Ik kan nu veel beter met mij ouders omgaan, en mijn ouders met mij. Brigitte heeft mijn ouders tips gegeven hoe ze met mij om moeten gaan en itgelegd hoe het in mijn hoofd allemaal speelt. En wat er in mijn hoofd omgaat. Er is nu veel minder ruzie thuis hierdoor, en ik kan beter met mijn ouders overweg.” - Stan

Brigitte Korbijn 06-48477410 info@idik.nl www.idik.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire