bruisende zaken

‘Ik werk vanuit aandacht, licht en liefde’

‘Ik werk vanuit aandacht, licht en liefde’

01-06-2023

Loop je rond met klachten en wil je daar graag van af? Je lichaam kan veel meer dan je voor mogelijk houdt. Je moet daarvoor alleen wel even weten hoe het zelfgenezend vermogen van je lichaam werkt. “En daar kan ik je bij helpen”, vertelt energetisch therapeut Corné Timmers. “Ik kan je handvatten geven om je lichaam te gaan begrijpen, je chakra’s uit te balanceren en het proces van bewustwording te ontdekken, zodat je het vervolgens ook helemaal zelf kunt doen.”

Corné omschrijft zichzelf als een ervaringsdeskundige. “Als ex-anorexia patiënt heb ik zelf ontdekt hoe sterk het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam is, mede doordat ik mij steeds meer ben gaan verdiepen in de spirituele wereld en de oosterse geneeskunde. Kennis die ik nu heel graag wil delen met anderen. Dit doe ik via de energetische massages en therapieën die ik vanuit mijn praktijk aan huis verzorg, maar ook via de zeven cursussen en drie behandeltrajecten die ik inmiddels heb geschreven met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en bewustwording. Meer informatie hierover is te vinden op mijn website.” Iedereen is welkom in de praktijk van Corné; jong en oud, man en vrouw. “Het maakt ook niet uit of je nog helemaal onbekend bent in de wereld van de oosterse geneeskunde of jezelf er al heel erg in hebt verdiept. Ik stem het traject volledig af op de persoon die ik voor mij heb zitten en werk daarbij altijd vanuit aandacht, licht en liefde.” Het scala aan klachten waarmee je bij Corné terechtkunt is bovendien zeer breed. “Ik kan je zowel bij fysieke als mentale klachten helpen, als het even niet zo lekker loopt of je jezelf wilt verbinden met je gidsen. En elke keer staan mensen weer versteld van de resultaten die we zo samen kunnen boeken. Nieuwsgierig geworden? Kom het dan gewoon zelf eens ervaren!”

Eigenaar Corné Timmers | Christineplein 13, Roosendaal | 06-43823763 | www.cornemassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen