bruisende zaken

Age natural, age beautiful!

Age natural, age beautiful!

01-04-2018

Sandra Ros-Verbocht heeft haar jarenlange ervaring in huidverzorging en permanente make up uitgebreid met huidverbeterende behandelingen d.m.v.

Dermatude Meta Therapy. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare - bewezen! - resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.


Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid; fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes; met Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!


Huidverbetering van binnenuit

Met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies daar waar het allemaal gebeurt in de huid. Essentieel is de toevoeging van geconcentreerde subjectables tijdens de behandeling die de diepere huidlagen bereiken. De collageen en elastine productie komt op gang; een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.


Dermatude Meta Therapy wordt succesvol toegepast in de behandeling van:


Voorhoofdsrimpels

Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien

Droogtelijntjes

Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken

Grove poriën

Ongelijkmatige huidstructuur

Huidverslapping en verslapte kaaklijn

Hals en decolleté


Bewezen resultaten

Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiële instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van de Meta Therapy behandelingen.


Boek jouw behandeling

Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend. Boek jouw Meta Therapy behandeling vandaag nog!


Eigenaresse: Sandra Ros-Verbocht 

Peeterenstraat 5  |  Sprundel

0165-382009  06 41854258

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire