bruisende zaken

Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap

01-05-2018

Is uw trap een doorn in het oog?

Geboren uit een passie voor hout en ambacht heeft familiebedrijf Christan zich helemaal gespecialiseerd in traprenovaties. Wellicht is ‘traprestyle’ een betere benaming; van hak en breekwerk is namelijk geen sprake. En het resultaat is verbluffend; een ware transformatie in je huis. “Onze klanten zijn vaak verbaasd over het verschil, het is de kers op de taart in interieurstyling”. 


“Na 40 jaar in de bouw gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk, “vertelt Christ. Samen met dochter Ellie werd een nieuwe weg ingeslagen. “Traprenovatie deden we in eerste instantie erbij, maar we kregen zoveel aanvragen dat we al snel besloten om ons hierop volledig te focussen”. Wat maakt Christan dan zo bijzonder? Volgens Ellie is dat het ‘familiebedrijf’ gevoel waar de klant voorop staat. “Wij denken graag mee, geen project is voor ons hetzelfde. Heldere en duidelijke communicatie, waar afspraken nagekomen worden en waar onze klanten net dat beetje extra kunnen verwachten. Vooral in de bouwbranche zijn deze punten vaak ver te zoeken”. 


“Bij ons is de klant koning”


Christan werkt met drie soorten materialen; HPL (ook wel het speciale laminaat voor de trap), PVC en natuurlijk echt eikenhout. HPL is ons meest verkochte product; sterk, veilig en in 23 verschillende kleuren leverbaar. “Wij gaan alleen voor het beste” vertelt Christ. “Daarom werken we met hoog kwalitatieve overzettreden, waar o.a. al anti-slip in verwerkt zit. Zo hoeven er geen anti-slip strips of losse profielen verwerkt te worden in de trap. Wat uiteraard ook veel mooier is.”


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. 


Hoge Bremberg 23, Etten-Leur  |  076 50 40 722

sales@christan-timmerwerk.nl www.christan-traprenovatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur