BRUISENDE ZAKEN

Er is altijd ruimte voor groen!

Er is altijd ruimte voor groen!

31-05-2018

Joost van Ginneken wist als tienjarige al precies wat hij wilde worden: hovenier. Vierenhalf jaar geleden maakte hij - met zijn vakdiploma op zak - zijn grote droom waar en begon hij zijn eigen hoveniersbedrijf. Sindsdien zet hij zich vol passie in voor zijn klanten in Etten-Leur en omgeving.

Met wat kleine aanpassingen kun je al veel bereiken

“Het leuke van dit vak is dat je voortdurend bezig bent met dingen creëren”, vertelt Joost enthousiast. “Iedere tuin is bovendien anders, dat houdt het werk uitdagend.” Breed pakket van diensten Wat kan RvG Tuinen voor je betekenen? “We kunnen een compleet nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin renoveren. Daarnaast verrichten we het reguliere tuinonderhoud. Maar net zo goed doen we boomverzorging, nemen we onder andere het grond- en straatwerk voor onze rekening en bouwen we houten overkappingen op maat. Alles wat nodig is, kunnen we voor je regelen. Het meeste kunnen we zelf en anders maken we gebruik van de diensten van één van de vertrouwde samenwerkingspartners in ons netwerk. Doordat we een klein bedrijf zijn, is het contact met jou als klant persoonlijk en heb je altijd één vast aanspreekpunt.” Jouw wensen als uitgangspunt “Het begint allemaal met een eerste gesprek, waarin we goed luisteren om er achter te komen wat jouw wensen zijn. Vanuit onze kennis en ervaring denken we actief met je mee en adviseren we je vrijblijvend over de mogelijkheden. Alles wordt vastgelegd in een totaalplan om te komen tot de tuin waar jij blij van wordt. De verlichting is wat ons betreft een wezenlijk onderdeel van dat plan; hiermee kun je geweldige effecten realiseren.” Groot en klein Het maakt niet uit of je een grote landelijke tuin of een kleine stadstuin hebt; overal is in de visie van RvG Tuinen ruimte voor groen. “Met een beperkt aantal aanpassingen kun je vaak al veel bereiken. Uiteindelijk gaat het erom dat je lekker kunt genieten van je eigen stukje groen!”

RvG Tuinen | Dreef 103, Etten-Leur | 06-48113046 | info@rvgtuinen.nl | www.rvgtuinen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen