Bruisende zaken

Koken met Kachelservice

Koken met Kachelservice

31-05-2018

Kachelservice levert óók kookfornuizen en kooktoestellen op hout, pellets en kolen.

Samenzijn rond een knisperend vuur om warmte, voedsel, vriendschap of het familiegevoel te delen tijdens zalige middagen en avonden. Of u nu kiest voor een Ofyr weersbestendig design kooktoestel, de prijswinnende Höfats cone kolenbarbecue of de unieke Haussler pelletgrill, u bereidt op gezellige wijze gemakkelijk, lekkere en creatieve gerechten. Voor 6 of 36 personen. U bent van harte welkom in onze huiselijke showroom om ons assortiment rustig te bekijken. Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden en opties. Zet uw outdoor lifestyle in vuur en vlam! U bent van harte welkom in onze huiselijke showroom of tuin om het assortiment rustig te bekijken. Wij geven u graag geheel vrijblijvend uitleg over de gebruiksmogelijkheden en opties. Zet uw outdoor lifestyle in vuur en vlam met een OFYR kooktoestel of een HAUSSLER pelletgrill.

Kachelservice Kalmthoutsesteenweg 290 B-2910 Essen (Wildert ) 0165 788 120 info@kachelservice.nl www.kachelservice.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken