bruisende zaken

Colinda Timmers

Colinda Timmers

29-06-2018

Na 20 jaar heb ik mijn winkel Pretty4U, waar we een mix hadden van kleding en interieur, overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en me volledig gaan focussen op interieur onder de naam Colinda Timmers Interior Design.

Aan huis heb ik een showroom en kantoor. Hier ontvangen we gasten en ontwerpen we de mooiste interieurs. We ontwerpen en leveren aan particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

We vinden het heerlijk om ons te verdiepen in de klant en daar het juiste aan toe te voegen, zodat we samen tot een prachtig resultaat komen. Naast alle prachtige merken hebben we ook fabrikanten die alles op maat maken.

We kunnen een complete inrichting verzorgen van 3D-ontwerpen tot en met vloer, keuken, badkamer, meubels, stoffering en alle accessoires.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire