bruisende zaken

Specialist in been- en ondermode

Specialist in been- en ondermode

31-08-2018

Aandacht voor been- en ondermode is aandacht voor jezelf. Daar zijn ze zich bij Sven & Sophie maar al te goed van bewust. “Verwen dus jezelf en kom eens langs in een van onze winkels”, aldus Ad Gudde, eigenaar van vier Sven & Sophie vestigingen, waaronder die in Breda.

Ook kleurrijk voor de dag komen? Dat kan nu bij:

Het begin “Het verhaal van Sven & Sophie begint officieel in 2015, maar speelt eigenlijk al veel langer. De formule is namelijk voortgekomen uit wat voorheen Jambelle was. De markt veranderde en de mannen die voorheen veelal buiten bleven wachten op hun vrouw of vriendin, gingen steeds vaker zelf de winkel in op zoek naar sokken en ondermode. Jambelle stond echter vooral bekend als vrouwenzaak, wat een viertal ondernemers, waaronder ikzelf, deed besluiten om het anders aan te gaan pakken met meer aandacht voor onze mannelijke klanten. Het begin van Sven & Sophie.” Kwaliteit “Waar wij voor staan? Voor kwaliteit en een ruim assortiment eersteklas been- en ondermode van toonaangevende merken. Van die merken bieden wij heel bewust alleen die selectie die wij binnen onze winkels vinden passen. We maken dus de beste keuze uit de beste merken. Daarnaast staan wij voor persoonlijke aandacht, goed advies en een uitstekende service en dat weten onze klanten te waarderen. Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties die wij krijgen. Onze medewerksters krijgen zelfs af en toe taart of een bloemetje van klanten als bedankje.” Voor iedereen “Of je nu op zoek bent naar comfortabele of modieuze been- of ondermode, in het dames- of herensegment, je kunt ervan uitgaan dat je bij ons slaagt. Vanaf deze maand starten we bovendien met de verkoop van bijpassende sjaals, mutsen en handschoenen van Barts (Alleen in Breda). Onze medewerksters staan uiteraard vol enthousiasme voor je klaar om je te voorzien van het best mogelijke advies. We zien je dus graag snel in een van onze winkels!”

Winkelcentrum 21, Etten-Leur 076 502 1549 www.svensophie.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire