bruisende zaken

Een goede band,     een perfecte velg!

Een goede band, een perfecte velg!

30-09-2018

En dat voor een goede prijs gemonteerd onder uw auto, Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Handel en Montage Elst is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op het monteren van banden en velgen, tevens is klein onderhoud aan uw auto ook mogelijk. Martijn Elst is de eigenaar van Handel en Montage Elst, hij heeft het bedrijf in 2011 opgericht. Martijn vind het belangrijk om goede diensten af te leveren aan zijn klanten. Door de kleinschalige manier van werken kan hij optimaal meedenken over de wensen van de klant. Prettig is dat u ook in de avonduren en op zaterdag op afspraak terecht kan bij Handel en Montage Elst.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Handel en montage Elst werkplaats: Oudebaan 10, Wernhout webshop: www.wheeloutlet.nl 06-12266631 | Martijn_elst@hotmail.com | WheelOutlet

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen