Column

de leukste vrijmarkt van Etten-Leur!

de leukste vrijmarkt van Etten-Leur!

17-11-2018

Michel Muller werkte al jaren als bedrijfsleider bij een autobedrijf, toen hij toe was aan een nieuwe uitdaging. In februari 2016 opende hij samen met zijn vrouw Yolanda Onze Kraam Etten-Leur, een gezellige, overdekte marktplaats waar je zowel nieuwe als tweedehandse en zelfgemaakte artikelen kunt kopen. PS: Wij zijn officieel DHL Parcelpoint... dus meer bezoekers, dus meer mogelijkheden om je spullen te verkopen.

Bij ons ben je aan het juiste adres om al je spullen te laten verkopen!

Iedereen herkent het wel; het dilemma als je spullen, die nog goed zijn en die je niet wil weggooien, wilt verkopen. Bied je ze dan aan op Marktplaats, ga je adverteren of huur je een kraam op de eerstvolgende vlooienmarkt? Onze Kraam is het beste en leukste antwoord op die vraag want hier worden jouw spulletjes verkocht voor de afgesproken prijs en de opbrengst is helemaal voor jou! Uniek en succesvol concept De formule is even eenvoudig als geniaal; in de winkel staan ruim zeventig ‘kramen’ (220x100x50 cm) die voorzien zijn van planken en/of een kledingroede. Je huurt een kraam en richt hem in met jouw spulletjes. Elk artikel wordt voorzien van je eigen prijsetiket waarop de verkoopprijs staat vermeld. Je ontvangt het hele bedrag zonder poespas. Geen gezeur, nul geïnteresseerden aan de deur, niks meer afdingen. En bovendien; je hoeft niet thuis te blijven en al helemaal niet een hele dag op een kleedje of achter een marktkraam te gaan zitten

Je hoeft alleen maar een kraam te huren, deze vervolgens in te richten, alles te prijzen en klaar is kees! Elke transactie wordt keurig afgehandeld in de winkel en je kunt de verkoopresultaten volgen vanuit je luie stoel

Onze Kraam is een perfecte marktplaats voor particulieren en bedrijven die hun overbodige spullen willen verkopen maar ook als je een hobby hebt of zelf producten maakt of aanbiedt, is Onze Kraam jouw extra etalage, showroom en verkooppunt in één.

Vestiging Etten-Leur Bisschopsmolenstraat 52, Etten-leur 06-27 25 25 52 www.yomifashion.com www.onzekraam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken