bruisende zaken

Vincents geeft kleur aan het leven

Vincents geeft kleur aan het leven

01-12-2018

Vincents Bistro & Bar is binnen twee jaar uitgegroeid tot dé plek om elkaar te ontmoeten of om gezellig bij te praten in Etten-Leur. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke maaltijd.

“Mooie gerechten met intense smaken”

In Vincents bar & bistro kun je genieten van mooie gerechten, op ambachtelijke wijze bereid van pure en eerlijke producten uit de omgeving. Roeland van Houten vertelt: “Ons biologische vlees komt onder meer van ‘Vlees van Vandaag’: onze leverancier in België. Allemaal van dieren die een goed leven hebben gehad en zonder toevoegingen. De smaken zijn daardoor veel intenser. Het is gewoon goed eerlijk vlees en dat proef je!” “Vanaf 07.00 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijk ontbijtje, waarbij je zelf je eitje kunt bakken in onze kookstudio. Vanaf 10.00 uur serveren wij een perfect kopje koffie of thee met een lekker gebakje. Onze gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils! Na de lunch kun je aan onze gezellige bar genieten van een Gin-Tonic, Cocktail of een goed glas wijn met Vincents Plateau. En vanaf 17.00 uur staan wij voor je klaar voor een avondvullend diner.” Roeland kijkt tevreden terug op de afgelopen twee jaar: “We hebben hier een uniek concept neergezet. De menukaart is zeer divers en onderscheidend. Het interieur is geheel in Vincent van Gogh-stijl met veel geel en blauw. Als je hier aan komt rijden, valt het pand meteen op want dat heeft ook die kleuren. Men weet ons goed te vinden, maar wie nog niet geweest is, moet dat zeker eens doen.”

Markthof 1, Etten-Leur | 076 30 31 302 | www.vincents.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen