bruisende zaken

Met Di-Leefstijl  werken aan een gezonde leefstijl!

Met Di-Leefstijl werken aan een gezonde leefstijl!

01-12-2018

Dimphie Coremans heeft al twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander hoe belangrijk factoren als een verantwoord voedingspatroon, voldoende bewegen en het goed omgaan met stress daarbij zijn. Je kunt last hebben van allerlei lichamelijke ongemakken door chronische ziekte, slechte gewoontes, de overgang, overgewicht of het ouder worden. Het kan zijn dat je door omstandigheden uit balans bent en niet goed richting weet te geven aan je leven

Positief Dimphie vertelt: “Het is belangrijk om op een positieve manier naar de mogelijkheden te kijken en om inzicht te krijgen. Om begrip te creëren voor je eigen situatie en die van anderen. En ook om de juiste motivatie te vinden. Daarnaast is het ook van belang om doelen te stellen die binnen je mogelijkheden liggen. En zeker zo belangrijk: gun jezelf de tijd om aan veranderingen en verbeteringen te werken.” TIP: Voor uitgebreidere informatie ga je naar de website.

Di-leefstijl | Etten-Leur | 06 12411825 | www.di-leefstijl.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire