bruisende zaken

Best barber in town

Best barber in town

01-12-2018

De ontstaansgeschiedenis van John’s Barbershop in Sint Willebrord is een bijzondere. Eigenaar John de Jong was voorheen banketbakker in het familiebedrijf, maar maakte een jaar geleden de switch naar kapper: iets wat altijd al zijn droom was. En dat hij het knippen en scheren enorm goed in de vingers heeft bewijst hij sindsdien met John’s Barbershop.

John heeft dus geen spijt van de beslissing die hij nam: “Deze carrièreswitch is iets waar ik altijd al van droomde. Banketbakker zijn is leuk, maar ik was altijd al gefascineerd door herenkapsels. Lange tijd kwam het er niet van, maar op een gegeven moment heb ik dus toch de stap gezet. En dat bleek een goede keuze want de zaak loopt goed. De klanten zijn tevreden want ze blijven terugkomen. Ik zorg er dan ook altijd voor dat ze perfect geknipt en geschoren weer de zaak uit gaan.” Na het volgen van een opleiding tot barbier in Breda wilde John zo snel mogelijk aan de slag als zelfstandig ondernemer: “Dat was ook een grote wens van me: een eigen bedrijf. De opleiding heb ik overigens als snelste cursist ooit afgerond. Dat bevestigde nog maar eens de overtuiging dat ik de juiste beslissing heb genomen. Ik ben er zelf ook heel erg blij mee: in dit vak kan ik echt mijn creativiteit kwijt. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan: in de stad, bij het uitgaan, van de tv of bijvoorbeeld de kapsels van topvoetballers.”

John’s Barbershop heeft ook een eigen productenlijn uitgebracht met drie verschillende soorten stylingproducten: “Johnny Be Good Shine Wax, Butter Clay en Pomade op waterbasis. Echte topproducten die er voor zorgen dat mijn klanten er tiptop bijlopen.”

John's Barbershop - Korona 11, Sint Willebrord - info@johnsbarbershop.nl - www.johnsbarbershop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire