column

Gebrek aan zelfvertrouwen?

Gebrek aan zelfvertrouwen?

01-12-2018

De natuur geeft alle tekenen van terugtrekking. Nu de dagen korter worden en de nachten langer, de tijd korter lijkt dan dat die werkelijk is, mag er weer wat kleur in onze nabijheid komen.

Kom langs en vind dé kristal voor jouw klacht!

In de donkere tijd van het jaar groeit het verlangen naar gezelligheid in een kleurrijke omgeving. Mookaiet helpt ook uistekend bij een winterdepressie. De kleurrijke Mookaite kan helpen bij het bewust worden van de ervaringen die tijdens het jaar zijn opgedaan. Mookaite biedt verschillende mogelijkheden om te helpen, de juiste beslissing te nemen

Deze maand: Mookaiet jaspisMookaïet is een steen van hoop en vernieuwing voor mensen die emotioneel vastzitten en verhard zijn door het leven. Hij leert je voor jezelf op te komen en ook eens nee te zeggen. Ook geeft hij zelfvertrouwen.

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-11153479 info@kristallenwereld.nl | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur