Bruisende zaken

Kachelkoopjes bij Kachelservice

Kachelkoopjes bij Kachelservice

01-12-2018

Vanwege verbouwingswerken zijn onze showroommodellen pellet- en houtkachels in de aanbieding. De wintervoorbereiding is bij ons in volle gang. Vanwege verbouwingswerken zijn onze showroommodellen pellet- en houtkachels in de aanbieding. Kortingen lopen op van € 200,- op een kleine houtkachel tot € 900,- op een pelletkachel tot maar liefst € 2.140,- op een multifunctionele buitenoven. Sommige kachels werden brandend opgesteld en andere kachels zijn volledig nieuw. Diverse pelletkachels staan bovendien ook nog eens in de ISDE subsidielijst. Voor u is dit een ideaal moment om een koopje te doen en ook uw woning of atelier voor te bereiden op de winter. Kom eens vrijblijvend langs, wie weet staat er juist die ene kachel die perfect aan uw wensen voldoet!

Kachelservice Kalmthoutsesteenweg 290 B-2910 Essen (Wildert ) 0165 788 120 info@kachelservice.nl www.kachelservice.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Etten Leur Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).