column

Wandelt u graag?  En heeft u vaak last van pijnlijke voeten?

Wandelt u graag? En heeft u vaak last van pijnlijke voeten?

01-12-2018

Heerlijk! Je bent met je wandelclub een flinke ronde aan het maken. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten. Maar dan begint die teen weer te vervelen.

Potverdikkie dat was vorige week ook al. Hoe langer de ronde duurt, hoe meer pijn je krijgt. Aan het eind van de wandeling loop je mank om die teen te ontlasten en ben je maar wat blij om die dure wandelschoenen uit te doen. “Grmph, ik weet nog niet of ik volgende week weer kom” zeg je tegen je vrienden. En daar baal je van. Die stomme teen ook! Ik help je om die vervelende teen weer pijnvrij te maken en geef je adviezen om dergelijk ongemak voortaan te voorkomen. Na een afspraak met mij loop jij een heerlijke ronde met je vrienden. Zonder pijn aan je teen. Ga je nooit meer afhaken bij wandeltochten. Hoef je nooit meer boos te zijn op die teen. Kun je onderweg de mooiste gesprekken voeren, de mooiste plekken zien. Kun je na een wandeltocht ook nog iets leuks met het gezin doen

Stel je nou eens voor: binnenkort ga je weer zo'n mooie wandeltocht maken met je wandelvrienden. Je hebt er ook echt zin in. Onderweg zie je de prachtigste herfstkleuren. Halverwege is er een rustpunt op een mooi idyllisch plekje. Eén van je vrienden is op vakantie geweest en heeft de meest bijzondere dingen meegemaakt. Aan het eind van de wandeltocht ga je nog even lekker op het terras met een bakje koffie. Dat heb je wel verdiend. Heerlijk toch zo'n wandeltocht. Vanmiddag nog op visite, daar heb je ook veel zin in

Heb je het in de gaten? Je hebt helemaal geen last gehad van je voeten

Je hebt meteen weer zin om volgende week weer te wandelen

Boek nu je pedicure afspraak en jij hebt geen last meer van zere voeten

Anjo Braspenning

Beukenlaan 47, Zundert 06-45428720 info@voetenpraktijkzundert.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire