bruisende zaken

Uit liefde voor  (h)eerlijk eten en kleur

Uit liefde voor (h)eerlijk eten en kleur

01-01-2019

Vincents is gelegen in het gezellige centrum van Etten-Leur, het dorp waar Vincent van Gogh zich in 1881 liet registreren als kunstschilder. Onze prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten wij terugkomen in onze mooie gerechten en producten.

Vincents liefde voor lekker eten en kleur

Van buiten is Vincents, de Frans ogende bistro, zoals Vincent van Gogh deze schilderde op zijn schilderij “Terras bij nacht”. Van binnen ontwikkelt Vincents zich tot meer dan een Franse bistro met verrukkelijk eten. De insteek van Vincents is de passie voor kleur, zoals Vincent van Gogh deze had. Deze is terug te vinden in het interieur, maar vooral in de gerechten. De combinatie van het gerecht en het servies maakt het nog smakelijker.

Bistro & bar

Vincents is de plek om elkaar te ontmoeten of om gezellig bij te praten onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke maaltijd. In Vincents bar & bistro kun je genieten van mooie gerechten, op ambachtelijke wijze bereid van pure en eerlijke producten uit de omgeving.

Kook studio

Ben je een liefhebber van koken dan is een bezoekje aan Vincents zeker de moeite waard! Onze keuken bestaat uit een kookstudio, naast de normale keuken. Onze kennis over (h)eerlijk eten delen wij graag met je! Dus kom snel een workshop volgen!

Kom gezellig langs bij Vincents Bistro & Bar en laat uw smaakpupillen verrassen door onze (h)eerlijke gerechten! Reserveer op onze website of bel 076 30 31 302

Markthof 1, Etten-Leur  |  076 30 31 302  |   www.vincents.nl

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Etten Leur Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).