bruisende zaken

Weg met de winterproblemen

Weg met de winterproblemen

01-01-2019

In de winter heeft je auto het door de kou extra zwaar. Ongelukken en pechgevallen zitten gedurende deze maanden in een klein hoekje. Veel problemen zijn vaak eenvoudig zelf te verhelpen.

Deuren kunnen vastvriezen. Soms helpt het om de vastgevroren deur even extra dicht te duwen zodat het ijs breekt, maar voorkomen is beter. Bij ons zijn speciale spuitbusjes verkrijgbaar om de rubbers mee in te spuiten.

Ook een handrem kan vastvriezen. Trek die dan nog eens extra aan om het ijs te breken. Maar nog beter: gebruik de handrem in de winter niet. Laat de auto in P of in zijn achteruit staan.

Als de auto niet wil starten schakel dan bij voorkeur onze starthulp in, wij helpen u graag, óók op locatie.

Door ondeskundig handelen kan vooral bij moderne auto’s door starthulp schade ontstaan aan de elektronica.

Zorg dat je altijd een spuitbus met ruitontdooier in huis hebt. Deze kan zijn diensten ook voor vastgevroren deuren bewijzen. Leg deze bus daarom niet in de auto. Ook deze spuitbussen zijn bij ons verkrijgbaar.

Er zijn speciale dekens verkrijgbaar waarmee je de voorruit kunt bedekken. Je hoeft dan niet te krabben. Gebruik geen kranten, als die nat worden en vastvriezen ben je nog veel verder van huis.

Autobedrijf C.A. Oomen in Sprundel is al 56 jaar hét allround adres voor het onderhoud van alle merken auto’s, (schade)reparaties en de verkoop van betrouwbare occasions. U kunt er eveneens terecht voor APK-keuringen, airco-onderhoud, ruitreparaties, banden en nog veel meer.

Kortom: voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

Sint Janstraat 147, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Etten Leur Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).