Column

Huidverbetering  JUIST in de winter!

Huidverbetering JUIST in de winter!

01-01-2019

Heeft u last van acne of littekens ten gevolge van acne? Pigmentvlekken? Een door de zon beschadigde, verouderde of matte huid? Grove poriën of fijne rimpeltjes? Dan is wellicht een behandeling om de conditie van uw huid te verbeteren een juiste keuze.

Puistjes, overbeharing, littekens, pigmentvlekken, (lymf)oedeem...

de huid is het grootste orgaan van ons lichaam, maar niet vanzelfsprekend gezond.

Last van een huidprobleem? Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek met een behandeladvies, plan dan telefonisch of via onze website online uw afspraak in.

Afhankelijk van uw wens zal tijdens een intake-gesprek een behandelplan worden opgesteld. We maken dan de keuze om een peeling, microdermabrasie, microneedling of een combinatie hiervan te gaan toepassen.

Met microdermabrasie worden met zoutkristallen gecontroleerde huidbeschadigingen toegebracht, waardoor de huid zichzelf opnieuw moet herstellen en er een snellere huidvernieuwing plaatsvindt.

Een peeling kan bestaan uit verschillende bestanddelen, deze zorgen voor een versnelde afbraak van de bovenste huidlaag en hierdoor komen nieuwe huidcellen aan de oppervlakte waardoor de huidstructuur verbetert.

Bij micro needling worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de huid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur word.

Deze behandeling kan het beste in de winterperiode plaatsvinden. Door de behandelingen wordt uw huid tijdelijk kwetsbaarder voor UV-straling, in de winter loopt u minder risico. Daarnaast zal u uw huid goed moeten verzorgen met een passende dagverzorging in combinatie met een geschikte zonnebrandcrème.

Hilvarenbeekseweg 60-18, Tilburg 013-5802050 Schoonhout 215, Etten-Leur 076-5032841 www.huidprof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire