bruisende zaken

Zonder gebruik van mascara een glamoureuze oogopslag!

Zonder gebruik van mascara een glamoureuze oogopslag!

01-01-2019

Gelukkig Nieuwjaar! Een mooie gelegenheid voor een frisse start. Gun jezelf een verwenmoment na de drukte van de vorige feestmaand. Ik deel graag een aantal favoriete beauty-behandelingen.

TIP: Verras iemand met een cadeaubon in een feestelijke geschenktas!

Verwenbehandeling voor het gezicht

Deze volledige gezichtsbehandeling is een heerlijke combinatie van verzorging en ontspanning. Een uur lang genieten met een stralende huid als eindresultaat!
• Huidanalyse • Reiniging • Dieptereiniging • Verwijderen van onzuiverheden • Stomen • Epileren/waxen van de wenkbrauwen • Ontspannende gelaatsmassage incl. nek en schouders • Gezichtsmasker op basis van uw huidtype • Verzorgende dagcrème

Nu voor: € 45,-

 

Brow Styling Compleet

Wenkbrauwen doen veel voor je uitstraling. Tijdens een brow styling behandeling wordt er gekeken naar het model, haargroei en de gezichtsvorm. Samen bespreken we de wensen en wordt er stap voor stap gewerkt aan mooie wenkbrauwen die passend zijn bij jouw gezicht. De wenkbrauwen worden geknipt, gewaxt, geëpileerd, geverfd en krijgen een finishing touch met make-up.

Nu voor: € 25,-

 

Lash Lift - Wimperlift

Houd je meer van een natuurlijke look, maar wil je wel mooie gekrulde wimpers? Dan is de “Lash Lift” een ideale oplossing! Tijdens de behandeling worden de natuurlijke wimpers gereinigd, gekruld vanaf de haaraanzet en op aanvraag geverfd. Het resultaat: mooie, lange en gekrulde wimpers die 4 tot 8 weken blijven zitten. De Elleebana Lash Lift is 100% veilig en goedgekeurd. Met deze methode haal je het beste uit je eigen wimpers.

Nu voor: € 45,- excl. wimperverf

 

Maak nu een afspraak!

Op mijn website kun je alle informatie en de actuele prijzen terugvinden. Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier kun je ook resultaat foto’s bekijken. Neem dit boekje mee naar de salon en ontvang 10% korting op een behandeling naar keuze!

Beauty by Sunseeree is dé schoonheidssalon voor ontspanning, huidverbetering en uiterlijke verzorging. Naast diverse schoonheidsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in browstyling, wimperstyling en permanente make-up.

Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvende kennismaking.

( +31) 06 112 818 11 | www.beautybysunseeree.nl | lnstagram/beautybysunseeree | facebook/beautybysunseeree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken