column

Pluizend haar?

Pluizend haar?

01-03-2019

Hoe vervelend is het wanneer je haar ontploft en pluizig is? Juist, heel vervelend! Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om dit te verkomen.

Nieuwsgierig geworden? Bel dan 06-20457307 voor een afspraak

Het proces begint al onder de douche. Zorg dat je een intensief verzorgende en hydraterende shampoo gebruikt. Sluit dit af met een conditoner of nog beter, een masker van dezelfde lijn. Hierdoor wordt het haar voorzien van vocht waardoor het pluizen zal verminderen. Nadat je het masker hebt uitgespoeld is het belangrijk om het haar met koud water na te spoelen. Hierdoor sluiten de haarschubben waardoor je uitdrogen voorkomt.

Nadat je je haar gewassen hebt is het belangrijk om te beginnen met een verzorging die het haar ontwart, hierna is het mogelijk om met een professionele borstel het natte haar te ontwarren.

Droog je haar niet te ruw, maar dep het met een droge handdoek. Vervolgens kun je een zijde of een anti frizz product gebruiken om het haar te voeden en/of te beschermen tegen hitte. Deze producten zijn vaak vochtregulerend waardoor het pluizen verminderd.

Om het haar tenslotte te beschermen tegen invloeden van buitenaf, die het haar kunnen laten pluizen, kun je het beste gebruik maken van een fixerende haarlak.

Hairlounge 69 Oranjestraat 69, Rijsbergen | 06 20457307 | www.hairlounge69.nl | Facebook: hairlounge69

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie