Column gina van zundert

Meten is weten

Meten is weten

01-03-2019

Een cliënt gaat bij mij op de weegschaal en jawel, ze is nu meer dan 10 kilo afgevallen. Prachtig resultaat en dat vertel ik haar ook. “Dank je wel!” zegt ze, “Maar eigenlijk is het meer, want ik was al wat afgevallen voordat ik bij jou de eerste keer op de weegschaal ging. Ik weet alleen niet hoeveel, want ik durfde niet op de weegschaal...”.

Die eerste keer wegen, dat is wel een dingetje, want dat getal willen de meeste mensen niet weten. Want zo lang je het niet weet hoef je er ook niets aan te doen. Herken je dat? Ben jij al een tijd niet op de weegschaal geweest? Het beste is om twee keer per week te wegen, op vrijdag en maandag, zodat je in het weekend niet te gek doet.

Van 18 tot en met 22 maart kun je meedoen met de GRATIS CHALLENGE Lekker in je Vel, aanmelden kan via levengewicht.nl/lekkerinjevel/

Cimbaalhof 34, Etten-Leur | 06 24204408 | www.levengewicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken