column autobedrijf C.A. OOMEN

De CarXpert-formule: de beste klantgerichtheid, service en veiligheid

De CarXpert-formule: de beste klantgerichtheid, service en veiligheid

01-03-2019

“De jeugd heeft de toekomst”. Dat dacht onze Cas ook bij het maken van deze tekening!

Voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

Vanaf 1 februari mogen wij ons lid van de CarXpert-formule noemen. Daar zijn wij erg trots op. De formule CarXpert laat ons het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. En wij behouden ons eigen gezicht! Autobedrijf C.A. Oomen wordt gerund door Ruud en Sasha Oomen. Sinds 1962 een vertrouwd adres voor onder meer occasions, APK en onderhoud, schadereparaties, airco-reparatie en ruitreparatie of vervanging. Klantgerichtheid, service en veiligheid, waarbij prijs én kwaliteit niet uit het oog worden verloren, zijn zaken die hier nog hoog in het vaandel staan.

Eigenaar Ruud Oomen: “Met name de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt, waardoor informatie vanuit dealers voor ons beschikbaar is zodat wij de klant nog beter kunnen adviseren, heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule.” CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, en bestaat uit sterke ondernemers.

Sint Janstraat 147, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen