column

Hoe houd je een blonde kleur    mooi en fris?

Hoe houd je een blonde kleur mooi en fris?

01-04-2019

Ben je natuurlijk blond of gekleurd? Het is belangrijk om de blonde lokken goed te verzorgen.

Om de kleur koel blond of fris blond te houden is het belangrijk om een goede zilvershampoo te gebruiken. Laat de zilvershampoo even inwerken, voor meer resultaat kun je het op handdoek droog haar doen dan werkt de shampoo nog intensiever.

Gebruik regelmatig een goede treatment om het haar goed te verzorgen en de schubben te sluiten.

Met een treatment haal je de pluisjes weg en zorg je er voor dat het haar mooi gaat glanzen.

UV-straling en chloor

Let goed op met UV-straling. Niet alleen in de zomer op het strand, maar ook wanneer je over straat loopt. Door de UV-straling licht het haar op, maar komt er ook warmte vrij. Daarnaast is ook chloor een boosdoener. Chloor heeft het vermogen om het kleurpigment aan je haar te onttrekken, waardoor het geel naar boven komt. Ook kan chloor er voor zorgen dat er een groene gloed in je haar ontstaat.

Verzorg daarom je haar extra goed na het zwemmen of naar een vakantie.

Hairlounge 69 Oranjestraat 69, Rijsbergen | 06 20457307 Openingstijden: Ma 13.00 - 21.00 uur • Di 9.00 - 21.00 uur Wo/Vr 9.00 - 18.00 uur • Za 8.00 - 14.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur