column

ADHD! ADD! Autisme! Beelddenken! Hoogsensitief! Hoogbegaafd!

ADHD! ADD! Autisme! Beelddenken! Hoogsensitief! Hoogbegaafd!

01-04-2019

Ik ben anders, wie is dat niet

- Ik ben ik, waarom mag ik ik niet zijn? -

Anders zijn, in onze huidige maatschappij is het lastig om dit concept te accepteren, om het te laten zoals het is. Familie, vrienden, school en de medische wereld, echt eenieder heeft bepaalde verwachtingen en al helemaal als het om de ontwikkeling en het gedrag van jouw kind gaat. Als ouder wil je het beste voor je kind. Maar wat doe je als je alles al hebt geprobeerd en je het gewoon even niet meer weet? Laat je die diagnose stellen? Is medicatie een optie? De juiste informatie en passende hulp is vaak niet zo een-twee-drie gevonden.

Meld je vandaag nog aan voor de informatieavond op dinsdag 16 april 19:00 tot 21:00 uur, locatie Lage Donk 29 te Etten-Leur.

Aanmelden via info@limattivo.nl of bel 0164722908

Bergen op Zoom: Melkfabriek unit 114 | Roosendaal: Vijfhuizenberg 195 | Etten-Leur: Lage Donk 29 www.brain-care.nl | 0164722908

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen