bruisende zaken

Samen op weg naar een gezond gewicht

Samen op weg naar een gezond gewicht

01-04-2019

In de vorige editie maakte ik al een sprong naar de relatie tussen voeding en de huid. Naast huidtherapeut ben ik namelijk ook al bijna 9 jaar, samen met mijn moeder, voedingscoach binnen onze praktijk en begeleiden wij zowel vrouwen als mannen naar hun ideale streefgewicht.

 

Veel mensen denken dat afvallen synoniem is aan afzien; een strijd van honger lijden en doorzetten. Gelukkig kun je ook op een andere manier die overtollige kilo’s kwijt waarbij eten weer genieten wordt in plaats van een constante strijd.

Het is belangrijk dat je leert wat je juist wel en juist niet moet eten om af te vallen én op gewicht te blijven. Daarnaast biedt een stok achter de deur net dat extra steuntje in de rug. Precies daar kan ik je bij helpen! Je gaat niet minder, maar anders eten. Je maakt gebruik van maaltijd vervangende producten die op normale voedingsmiddelen lijken, zoals onder andere crackers, brood, muesli en een lekker tussendoortje. Deze producten zijn laag in koolhydraten en rijk aan eiwitten, zodat je lichaam in vetverbranding (ketose) gaat maar wél bouwstoffen binnen krijgt. We hebben een enorm aanbod aan lekkere producten dus je hoeft niet te shaken! Op die manier hoef je bepaalde voedingsmiddelen helemaal niet te missen want we hebben het gewoon vervangend voor je.
 

Voordelen:

zonder crashdieet snel én gezond afvallen 5-6 eetmomenten per dag géén honger ’s avonds eet je vlees of vis en groenten, zodat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig mee uit eten kunt al vanaf de eerste fase wekelijks persoonlijke begeleiding behoud van je spiermassa

Wil je weten of PowerSlim iets voor jou kan zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Marlotte Schoonheidsinstituut www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Etten Leur Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).