column

De salon voor wimper en brow styling,          huidverzorging en permanente make-up

De salon voor wimper en brow styling, huidverzorging en permanente make-up

01-05-2019

We hebben leuk nieuws, want naast de schoonheidssalon heeft Beauty by Sunseeree ook een make-up studio geopend in Etten-Leur! De studio bevindt zich in het X-EL gebouw tegenover het treinstation. Hier kun je terecht voor visagie voor een speciale gelegenheid zoals een feestje of een bruiloft. Er zijn diverse make-up workshops en voor de professionals worden ook brow styling cursussen gegeven. Je bent van harte welkom! In de studio werken we onder andere met de cosmeticamerken: Mac cosmetics, Anastasia Beverly Hills, Urban Decay, Mrs Highbrow en Chelsea Beautique.

Make-up Workshop

Tijdens een make-up workshop leer je dé tips en tricks op make-up gebied en krijg je persoonlijk advies en begeleiding. We beginnen met een huidanalyse, huidverzorging voor een verzorgde basis en gaan vanuit daar een complete look naar wens opbouwen. Je leert diverse technieken, welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe je de wenkbrauwen mooi kunt shapen. Uiteraard kijken we hoe we jouw mooie punten kunnen accentueren en wat je graag wilt leren. Dit doen we in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje. Een workshop kan je in een privé sessie volgen, maar ook in een groep van maximaal vier personen. Een ideaal cadeau voor moederdag of een vriendinnenuitje.

Cursus Professional Brow Styling

Brow bars zijn hot. Ben jij werkzaam in de beauty branche en wil je leren hoe je een mooie wenkbrauw creëert? Dan is deze cursus een mooie toevoeging voor in de salon! Tijdens de cursus "Professional Brow Styling" leer je diverse technieken om de wenkbrauwen te shapen, stylen en te perfectioneren met wenkbrauwverf en make-up. Op een cursusdag krijg je een stuk theorie over de brow styling en oefen je in de praktijk op twee modellen. Je leert onder andere: meten, waxen, knippen en verven.

De cursus is inclusief lunch en je ontvangt een certificaat na afloop. Op de cursusdag kun je gebruik maken van de producten in de studio.

Maak nu een afspraak! Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier kan je ook resultaat foto’s bekijken.

( +31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree facebook/beautybysunseeree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen