column

Zomertijd?  Tijd voor zomerbanden

Zomertijd? Tijd voor zomerbanden

01-05-2019

De klok is weer een uur vooruit gezet, het voelt zelfs als zomer, dus het is hoog tijd voor de zomerbanden. Banden aanpassen aan de seizoenen is nog steeds een prima idee.

Kortom, zowel veiligheid als portemonnee zijn bij tijdige bandenwissels gebaat.

Speciaal voor jou een aantal handige tips:

1. Winterbanden bieden meer grip in de winter, maar slijten bij droog en warm weer een stuk sneller.

2. En zomerbanden bieden minder grip in de winter, maar houden het in de zomer veel langer uit en bieden in het zomerseizoen ook de beste rijeigenschappen.

Autobedrijf C.A. Oomen in Sprundel is al 56 jaar hét allround adres voor het onderhoud van alle merken auto’s, (schade)reparaties en de verkoop van betrouwbare occasions. U kunt er eveneens terecht voor APK-keuringen, airco-onderhoud, ruitreparaties, banden en nog veel meer.

Kortom: voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

 

Sint Janstraat 147, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur