column

 Koolhydraatarm eten vs afvallen  Dé manier die echt werkt!

Koolhydraatarm eten vs afvallen Dé manier die echt werkt!

01-05-2019

Wat zijn nu eigenlijk koolhydraten en wat doen die met ons lichaam? Koolhydraten zijn een brandstof voor ons lichaam net als benzine voor een auto. Je lichaam haalt hier energie uit om te functioneren.

Benieuwd naar ons afslankprogramma? Neem eens een kijkje op www.instituutmarlotte.nl

Koolhydraten zijn korte of lange ketens van aaneengeschakelde suikerdeeltjes. Daarbij moet je weten dat de enkelvoudige, korte ketens minder gezond zijn, deze vind je in snoep bijvoorbeeld. Ze dragen niets bij aan je gezondheid.

Wat kan je dan wel eten?

Beperk vooral de ongezonde (snelle) koolhydraten door snacks zoals snoep en koekjes te schrappen. Kies als avondeten een ruime portie van verschillende groenten in combinatie met vlees of vis. Ook bij snacks of tussendoortjes kun je beter kiezen voor een eiwitrijke en koolhydraatarme variant. Wie koolhydraatarm gaat eten gaat vaak schrappen: alle suikers weg. Vaak komt hier erg veel vlees, vis en kaas voor in de plaats. Naast gezondheidsrisico’s, is er ook een groot probleem; er zit geen variatie in! Het wordt heel snel erg saai en eentonig...

Juist daar hebben we met ons programma goed op in kunnen spelen, met een ruim assortiment van meer dan 150 verschillende koolhydraatarme/eiwitrijke producten. Het zijn producten die lijken op reguliere producten uit de supermarkt zoals; muesli, brood, crackers, handige tussendoortjes, pasta’s, wraps en nog veel meer. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk een stok achter de deur is. Daarvoor dienen onze wekelijkse één op één consulten, zowel tijdens, maar ook één jaar lang na het behalen van je streefgewicht. Je staat er dus niet alleen voor!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).