column

Microneedling  & huidverbetering

Microneedling & huidverbetering

01-05-2019

Binnen onze praktijk zien wij steeds vaker mensen die doorverwezen worden met ontsierende littekens na bijvoorbeeld een operatie of acne. Maar ook de vraag naar huidverbeterende behandelingen nemen steeds meer toe.

Er bestaan verschillende methodes om deze huidproblemen aan te pakken. Hierbij kunt u denken aan een chemische peeling of microdermabrasie. Echter zijn sommige wensen niet te behalen met enkel een chemische peeling. In dat geval kan er gekozen worden om te starten met microneedling. Microneedling is een behandeling waarbij de huidtherapeut zeer fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler, egaler en dikker wordt. Na een behandeling is de huid rood en kan er enige zwelling ontstaan.

Microneedling is in te zetten bij acnelittekens, littekens, grove poriën of rimpels.

Een stevige, egale huid Minimaal risico Korte herstelperiode Geen blijvende huidbeschadigingen Alle huidtypes kunnen worden behandeld.

Voordelen:

Dan geldt voor u de actie op vertoon van deze column: bij aanschaf van een kuur van 6 behandelingen microneedling, ontvangt u de nabehandelingscrème gratis.

Een afspraak voor een intakegesprek.

Puistjes, overbeharing, littekens, pigmentvlekken, (lymf)oedeem...

de huid is het grootste orgaan van ons lichaam, maar niet vanzelfsprekend gezond.

Last van een huidprobleem? Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek met een behandeladvies, plan dan telefonisch of via onze website online uw afspraak in.

Hilvarenbeekseweg 60-18, Tilburg 013-5802050 Schoonhout 215, Etten-Leur 076-5032841 www.huidprof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen