column

Praktijk SanderBanken Massagetherapie Etten-Leur

Praktijk SanderBanken Massagetherapie Etten-Leur

01-05-2019

In een professioneel ingerichte praktijkruimte beoefent Rob Tilli, erkend massagetherapeut, deze alternatieve geneeswijze.

Rob Tilli is geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, gespecialiseerd in onder andere:
• Triggerpoint-massage
• Dry-Needling
• Rugpijn- en hoofdpijnmassage
• Bindweefselmassage
• Manuele lymfe drainage
• Dorn therapie en Breuss massage Alternatieve geneeswijzen worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars.

Onverwerkte emoties, belemmerende gedachten, stress, fysieke overbelasting, een verkeerde houding, etc., zijn allemaal veroorzakers van lichamelijke ongemakken. Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken. Het lichaam ontspant, blokkades verdwijnen. Lichaam en geest krijgen kans te herstellen en weer in balans te komen. Klachten verminderen of worden weggenomen.

Bij intake en behandeling ligt de focus op het aanpakken van gezondheidsklachten en op het achterhalen van de oorzaken.

Samen met de cliënt maakt Rob een oplossingsgericht behandelplan.

Massagetherapie helpt bij incidentele en chronische klachten aan bijvoorbeeld arm, nek of schouder, bij hoofdpijn, rugpijn, RSI en bijvoorbeeld bij darmproblemen. Ook bij burn-outklachten, stress of oververmoeidheid kan massagetherapie verlichting bieden.

Massagetherapie kan ook worden ingezet als aanvullende ofwel complementaire zorg, bijvoorbeeld in combinatie met fysiotherapie, haptonomie en psychotherapie. U kunt in de praktijk ook terecht voor ontspanningsmassage of sportmassage.

Rob Tilli massagetherapeut

Thorbeckelaan 16, Etten-Leur | 06-40482302 | www.sanderbanken.nl | info@sanderbanken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken