column

 Waarom eiwitten zo belangrijk zijn  als je wilt afvallen

Waarom eiwitten zo belangrijk zijn als je wilt afvallen

01-06-2019

Wanneer je wilt afvallen ga je een calorietekort creëren. Je gaat dus minder en anders eten dan je lichaam nodig heeft. Nu hoor ik je al denken: maar dan krijg ik toch honger? Juist daarin zijn eiwitten heel belangrijk. Eiwitten zorgen namelijk voor een verzadigend gevoel. Daarnaast zorgen ze ook voor spieropbouw, waardoor je tijdens het afvallen géén spiermassa gaat afbreken maar alleen je vetreserves aanspreekt. En dat is nu net precies wat we willen nietwaar?

Hierbij wil ik er ook nog op terug komen dat indien je wilt afvallen je niet per definitie minder moet gaan eten, maar wel anders. We moeten de koolhydraten zo veel mogelijk beperken, zodat ons lichaam in vetverbranding gaat. De eiwitten dienen daarbij wel hoog te zijn. Eiwitten bevinden zich in heel veel producten zoals zuivel, vlees, vis, maar ook in onze PowerSlim producten.

Onze PowerSlim producten zijn dus hoog in eiwitten en laag in koolhydraten, waardoor je lichaam zijn eigen vetten gaat verbranden. Met 5 tot 6 eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Waarbij je in de eerste fase minimaal 4 PowerSlim producten per dag neemt, de rest vul je aan met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Zo werken we samen naar een gezonde lifestyle waarbij genieten gewoon mag.

Buiten de juiste voeding, tips en lekkere eetmomenten zijn we er ook voor een wekelijkse coaching. Je staat er dus niet alleen voor!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire