column

Wat kun je het beste eten als je af wilt vallen?

Wat kun je het beste eten als je af wilt vallen?

01-06-2019

Over een paar weken is het zomervakantie. Nu is hét moment om nog net die extra kilo’s te verliezen. Maar wat zijn nu de beste dingen om te eten als je wilt afvallen?

persoonlijk advies nodig? 06-24204408

Als afslankcoach maak ik dagelijks persoonlijke menu’s voor mensen die af willen vallen. De voeding die daar vaak in terugkomt, zijn dingen die goed vullen, boordevol vitamines en mineralen zitten en weinig calorieën bevatten.

Mijn top 10: Groente/rauwkost: minimaal 250 gram per dag Magere kwark of Skyr Havermout Volkoren brood Peulvruchten: linzen, bonen, erwten Gegrilde kipfilet Smeerkaas 20+ Magere (soja)yoghurt Fruit: maximaal 2 stuks per dag Zaden en pitten: 1 à 2 eetlepels per dag Deze dingen zijn de ‘geheime’ ingrediënten die ervoor zorgen dat je langer vol zit en veel minder last hebt van honger. Daarbij moet je ook nog genoeg water, thee en koffie drinken, ongeveer 2 liter per dag. Deze lijst is algemeen en zeker niet compleet.

Wil je advies over wat er voor jou persoonlijk het beste werkt? Neem dan contact op!

Ik ben Gina van Zundert, afslankcoach. Naast mijn praktijk studeer ik voor diëtiste.

Ik help mensen om blijvend af te vallen op hun eigen, unieke manier.

Een manier die goed bij hun persoonlijkheid en hun leven past. Met heel veel persoonlijke aandacht, zowel voor het waarom als het hoe van afvallen. Zodat het gaat voelen als goed voor jezelf zorgen, in plaats van het zoveelste dieet.

Blijvend afvallen gaat namelijk meer om hoe je denkt over eten, drinken en bewegen, dan om hoeveel calorieën je binnenkrijgt en verbruikt. Dat is belangrijk, begrijp me niet verkeerd, maar dat zorgt niet voor blijvend resultaat.

Vandaar dat ik geen shakes voorschrijf en dat er af en toe ruimte is voor iets wat niet per se gezond is.

Cimbaalhof 34, Etten-Leur | 06 24204408 | www.levengewicht.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken