column

Keep it cool deze zomer!

Keep it cool deze zomer!

01-06-2019

De temperaturen beginnen langzaamaan weer te stijgen en de zomervakantie is in zicht... ook uw airco heeft, net als uw auto, regelmatig onderhoud nodig. Gaat u (binnenkort) op vakantie? Kom dan nog even langs voor een airco-check. Maar ook als u niet op vakantie gaat, is het raadzaam om uw airco eens te laten controleren. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, en houdt u uw hoofd ‘cool’ tijdens de warme dagen!

Voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

Hieronder nog een aantal handige tips met betrekking tot het gebruik van uw airco: 1. Gebruik uw airco regelmatig, het liefst altijd. Zo voorkomt u nare luchtjes door schimmels.

2. Zet uw airco vlak voor uw eindbestemming alvast uit; hiermee voorkomt u schimmels in het kachelhuis die op den duur gaan stinken en een gezondheidsrisico kunnen vormen.

3. Laat uw aircosysteem jaarlijks controleren en reinigen. Hierbij kunnen lekkages en dergelijke vroegtijdig worden opgespoord; 4. Laat uw aircosysteem tweejaarlijks een onderhoudsbeurt geven, waarbij het hele systeem opnieuw wordt gevuld en op druk wordt gezet. Hiermee voorkomt u dat de airco volledig leeg raakt en de airco pomp stuk loopt.

Voor meer informatie, kom gerust even langs of bel ons; we staan u graag te woord om te bekijken wat úw airco nodig heeft!

Sint Janstraat 147, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).