bruisende zaken

Al meer dan 20 jaar Eetcafé “De Tijd’’

Al meer dan 20 jaar Eetcafé “De Tijd’’

01-07-2019

Mark en Josephien runnen al meer dan 20 jaar Eetcafé “De Tijd” aan de Antwerpseweg in Rijsbergen. Een eetcafé met feestzaal waar je terecht kan voor koffie, lunch, diner, feesten, vergaderingen of gezellig wat komen borrelen.

Sinds een paar maanden is het interieur aangepast aan deze Tijd. De stoelen en tafels zijn vernieuwd zodat iedereen nog wat lekkerder kan blijven natafelen. Een leuke lange bank en wat robuuste leren stoelen zorgen voor een luxe en comfortabele uitstraling.

Daarnaast is er nieuwe verlichting opgehangen die zorgt voor een warme sfeer in de avond. Ook is er een mooi terras waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven met een drankje, lunch of diner. Aan de ouderen wordt ook gedacht. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt er ‘s middags tussen 12.00 en 14.00 uur een 3-gangen seniorenmenu geserveerd voor € 10,- p.p.. Een kopje soep vooraf, daarna vlees, groente en aardappelgarnituur en afsluitend met een dessert. Oftewel een leuke zaak om eens binnen te lopen.

Josephien en Mark Bogers | Antwerpseweg 24, Rijsbergen | 076 5968030 | www.detijd-rijsbergen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).