column

Vakantie... veilig op weg!

Vakantie... veilig op weg!

01-08-2019

De maand augustus is weer aangebroken en dat betekent dat veel mensen een heerlijke vakantie in het vooruitzicht hebben! Wilt u graag zorgeloos op weg? Wij hebben nog de volgende tips voor u:

Kortom: wilt u veilig onderweg naar uw vakantiebestemming? Wij helpen u graag!

Laat uw auto controleren door middel van een zomercheck! Hierbij worden diverse vloeistoffen gecontroleerd en desgewenst bijgevuld en de banden op spanning gezet. Daarnaast wordt de auto op diverse punten nagekeken zodat u niet zo snel voor verrassingen komt te staan.

Zorg dat u wat koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, een fles olie en wat reservelampjes in de auto heeft liggen. Zo kunt u, indien nodig, onderweg wat bijvullen. Wij verkopen deze vloeistoffen in kleinverpakking.

Diverse landen eisen dat u Fluoriserende hesjes en een gevarendriehoek binnen handbereik heeft. Deze zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

Ook is het verstandig om wat water voor uzelf en de eventuele passagiers in de auto mee te nemen, voor het geval u op een warme dag met pech komt te staan.

Heeft u nog geen pechhulp, of vindt u uw huidige pechhulp te duur? Indien u bij ons onderhoud laat plegen, kunt u voor slechts € 49,95 Pechhulp afsluiten voor pech onderweg in binnen- én buitenland! Voor een klein bedrag extra kunt u eveneens uw caravan meeverzekeren. Informeer gerust naar onze voorwaarden!

Voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

Sint Janstraat 147, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).