column

Haartrends  voor mannen 2019

Haartrends voor mannen 2019

01-08-2019

 

Kort kapsel

Een kort kapsel voor de zomer bezorgt je niet alleen veel minder zweet, het is ook nog eens een heel fris kapsel. Kort aan de zijkant, en lekker kort bovenop. Het kapsel wordt voornamelijk strak gedragen.

Halflang haar voor mannen

Iets langer haar betekent ook iets langer werk. Je haar mag lekker rommelig zitten, maar het moet wel in model zitten en dat het niet in gaat zakken gedurende de dag. Kort aan de zijkant, en lekker losjes bovenop. Het beste product dat je hiervoor kunt gebruiken is wax en een zeezout-spray. Spray eerst wat van het zeezout goedje in je haar, verdeel vervolgens wat wax over je handen en smeer het losjes door je haren. Bij dit kapsel hoeft niet elk plukje op de juiste plek te zitten, een beetje speels maakt het juist leuk.

Hairlounge 69 Oranjestraat 69, Rijsbergen | 06 20457307 Openingstijden: Ma 13.00 - 21.00 uur • Di 9.00 - 21.00 uur Wo/Vr 9.00 - 18.00 uur • Za 8.00 - 14.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire