column

Even helemaal    ontspannen?

Even helemaal ontspannen?

01-08-2019

Wilt u even weg van alle drukte? Heeft u iets bijzonders te vieren? Of wilt u gewoon heerlijk genieten in een prachtige privé sauna? Dan is Apparance hét adres!

Reserveer de private spa nu online!

De luxe privé wellness biedt diverse faciliteiten waaronder: de Finse sauna, stoomcabine, collageenbad (Silk spa), whirlpool, loungebed met haard, douches, toilet en kleedruimte. Apparance is één van de mooiste en meest luxueuze privé sauna waar u heerlijk kunt genieten zonder onbekende medegasten om u heen.

U kunt uw bezoek ook combineren met een heerlijke massage of behandeling bij de professionele huid- en haarspecialisten!

Apparance is dé plek waar u heerlijk tot rust kan komen in de private spa met luxe wellness faciliteiten. Ook lichaamsmassages kunnen geboekt worden. Daarnaast is Apparance ook hét adres voor de nieuwste trendy kapsels voor dames en heren. De topkapsters zijn gespecialiseerd in prachtige kleuringen en de hipste herenkapsels. De huidspecialisten van Apparance bieden doelgerichte huidbehandelingen om de huid in optimale conditie te krijgen. Zo kunnen grove poriën, acne, rimpels, verslapping, rosacea, littekens en pigmentvlekken goed behandeld worden.

Rijsbergseweg 74, Etten-Leur 076-5038513 info@apparance.nl www.apparance.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).