bruisende zaken

Tapas proeven  zoals ze bedoeld zijn?

Tapas proeven zoals ze bedoeld zijn?

01-10-2019

Dat kan bij Hacienda. Heerlijke en superverse écht Spaanse tapas. Toen we 12,5 jaar geleden begonnen met de tapasbar Hacienda, wisten we niet dat het zo’n daverend succes zou worden! We zijn begonnen in Zwijndrecht met ons tweeën, PJ (Pieter Jaap) en en ik, Niels Lengkeek, zagen al gauw dat dit niet meer te doen was en al snel kwam mijn maatje Mark van Eijnsbergen ons in de keuken versterken.

De gerechtjes zijn Spaans, net als de bieren en de wijnen en zelfs de inrichting is Spaans met echte Spaanse tegeltjes.

Gewoon een heerlijk avondje uit in een ontspannen setting, of het nu gaat om een gezellig etentje of wellicht een verjaardag of bedrijfsborrel.Na een paar jaar wilde Mark elders zijn kennis verrijken en ik bleef in Hacienda. Inmiddels is Mark weer terug als chef in Breda en mijn honk is nog steeds in Zwijndrecht.

Regelmatig werken we nog samen om de ontwikkelingen door te nemen. De kracht van ons team is dan ook dat we op beide locaties inzetbaar zijn en dat we allemaal elkaars gelijke zijn. Zo delen we alles met elkaar, zowel in de keuken als in de bediening. Dat maakt ons sterk.

Het succes werd nog groter na onze hoge score van 8.4 in BN de stem, waardoor wij aan nog meer gasten onze dagelijks verse tapas mogen laten proeven.

Baronielaan 320 Breda 076-5320184 www.tapasbarhacienda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).