column

De patiënt  staat centraal

De patiënt staat centraal

01-10-2019

Een kunstgebit is een waar kunstwerk, vindt tandprotheticus Inge van der Gaag. Het moet niet alleen prachtig ogen, maar ook perfect passen. Om dat te bereiken, werkt ze in haar laboratorium nauw samen met haar patiënten.

“Tijd en aandacht voor de patiënt staan bij mij voorop”

“Voor een optimaal resultaat moet de patiënt een aantal keer naar de praktijk komen. Tijdens deze afspraken kan de patiënt zelf aangeven wat hij of zij wel of niet mooi vindt. In overleg worden de gewenste kleur en het model uitgezocht, zo maken we de prothese feitelijk samen. Alle wensen en ideeën mogen worden uitgesproken. Ik zeg altijd: neem vooral de tijd en zorg ervoor dat u het echt mooi vindt, het gaat tenslotte om uw lach en comfort.”

Waarvoor kunnen mensen nog meer bij jou terecht?

“Service is een hot item. Tijd en aandacht voor de patiënt staan bij mij voorop. Dat is bij groepspraktijken vaak niet zo. Daar is het contact veel minder persoonlijk. Mijn praktijk is bovendien gecertificeerd, een bewijs dat ik goede kwaliteit lever. De patiënt kan erop rekenen dat hij of zij centraal staat, dat ik als tandprotheticus betrouwbaar ben en continu werk aan optimalisering van het zorgaanbod. Verder zijn de productiedagen van de te maken protheses zodanig ingepland dat er sprake is van een zo kort mogelijke behandelperiode van de patiënten.”

Bent u benieuwd naar wat tandprothetische praktijk Inge van der Gaag voor u kan betekenen?

“Voor implantaten, frames en gedeeltelijke protheses. Ook daarbij worden de nieuwste technieken toegepast. Verder voer ik reparaties volgens afspraak nog op dezelfde dag uit.”

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten en vergoedingen begroting. Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram