bruisende zaken

Trendia bestaat 80 jaar

Trendia bestaat 80 jaar

01-10-2019

De zaak heeft in de loop der tijd vele gezichten gehad. Het begon als een sloopbedrijf op de Dijklaan met verkoop van sloophout. Daar kwam nieuw hout bij, en zo ontstond Houthandel Hoornick. Later werd het ook een Doe-Het-Zelfzaak met gemengd assortiment en eind jaren zeventig de eerste tegels. Frans en Jopie Hoornick stonden aan het roer en Jos Heestermans bepaalde mede het gezicht van de zaak ‘Tegelsuper Hoornick’. De Tegelmeesters werden een begrip.

FEEST! Zondag 20 oktober, extra feestelijke koopzondag van 12.00 tot 16.00 uur

Nu is de naam Trendia en worden wand- en vloertegels aangeboden met alle passende service. Online is Trendia ook actief, vooral met wandbekleding: steenstrips en houtstrips. Baksteenstrips van gebruikte baksteen zijn momenteel ‘trendy’. Er wordt ook aan andere landen geleverd. Frens, Marion, André, Peter en Rein staan paraat! Trendia is 80 jaar en steeds volop in beweging.

Eigenaar: Frens Hoornick | Spinveld 60, Breda | www.trendia.nl | 076 - 521 38 60 | info@trendia.nl | www.trendia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).