column

Waarom is spiertraining  belangrijk voor iedereen?

Waarom is spiertraining belangrijk voor iedereen?

01-10-2019

Aan het woord: Antonio Verschuren

Het team van Move35 coacht jou professioneel en intensief in een kleine omgeving in het hart van wijk IJpelaar!

Spieren zijn onmisbaar voor een fit, slank en gezond leven! • Spieren zijn de grootste energieverslinders van ons lichaam. Meer spieren betekent een grotere verbranding van vetten en dus een slanke lijn. • Spieren nemen minder plaats in dan vet. Als je dus niet alleen gewicht wilt verliezen, maar ook omvang, zal je moeten zorgen voor een strak en gespierd lichaam. • Spieren houden ons ook op hoge leeftijd vitaal. Weg met de rollator, weg met de sta-op-stoel. Zorg dat je ook op hoge leeftijd zelfstandig en vrij kunt bewegen door je spieren goed te onderhouden. • Spieren zorgen ervoor dat we pijnloos kunnen bewegen. Sterke buik -en rugspieren kunnen er voor zorgen dat rugklachten sterk verminderen.

Daarnaast is het belangrijk om cardiotraining te doen. Dit is een bewegingsvorm, welke ons hart, bloedvaten en ademhalingssysteem zo prikkelt dat deze systemen door aanpassingen ervoor zorgen dat gelijkaardige inspanningen de volgende keer makkelijker en efficiënter verlopen. Dit trainingseffect maakt ons cardiovasculair
- en ademhalingssysteem sterker en ons lichaam gezonder.

In de unieke Q-line Milon cirkel bij Move35 worden conditie
- en spiertraining steeds afgewisseld. Op deze manier wordt het lichaam optimaal geprikkeld om zowel de conditie als de spierkracht te verbeteren met alle positieve gevolgen van dien! Benieuwd wat dit voor jou kan doen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via 076 50 10 700 of info@move35.nl Antonio Verschuren CoachBen je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen? Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Bij Move35 werken geen trainers maar coaches.

Wij zijn graag met mensen en dus met jou bezig! Naast samen resultaat halen zorgen we dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat. Die belofte maken we waar!

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage