bruisende zaken

Om je vingers  bij af te likken...

Om je vingers bij af te likken...

01-12-2019

Poelier Geert Frijters heeft veertig jaar ervaring en in zijn speciaalzaak geertkip.nl aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda verkoopt hij de lekkerste kipspecialiteiten… en nog veel meer! Om je vingers bij af te likken.

Extra aanbieding voor lezers van dit magazine kijk op geertkip.nl/ GINNEKENbruistALLE PRODUCTEN ZIJN VERS EN WORDEN MET LIEFDE EN AANDACHT GEGRILD

Een heerlijk aanbod

Naast werkelijk alles op het gebied van kip, bent u bij geertkip.nl ook aan het juiste adres voor het lekkerste vlees. Van spareribs tot diverse soorten wild: haas, konijn, parelhoen en fazant, geertkip.nl verkoopt het allemaal. Heerlijk voor wie deze feestdagen graag extra wil uitpakken.

Groot assortiment aan wild

Wist u dat u geertkip.nl ook kunt inschakelen voor catering? Ze hebben niet alleen hapjespannen en tapasschotels in de winkel, maar verzorgen vanaf twintig personen ook diverse complete buffetten op locatie. Zo heeft u geen zorgen over het eten en kunt u op en top genieten van uw eigen feestje.

Iets te vieren?

Heeft u honger gekregen?

Eigenaar: Geert Frijters | Nieuwe Haagdijk 34, Breda | 076-5217055 06- 24940388 | info@geertkip.nl | www.geertkip.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie